Per molts anys princesa!

Aquest aniversari és un dels més especials, no només en fas 30, sinó que aquest any, l'amor es multiplica i començaràs una nova etapa de la que volem seguir compartint al teu costat.

Per seguir veure't creixent amb aquest somriure tant teu que tan bé et caracteritza i poder sumant anys, experiències i aventures.

De ben segur que aquests 30 els recordaràs amb molta felicitat.

T'estimem moltíssim!

FELICITATS

Hola Sandra, aquest regal es de part den Magí, l'Aina S., l'Albert, la Miriam, en Dani P., en Dani V., en Joan, la Laura, l'Aina V., en Suly, l'Aitor, la Cris, i en Pol, i consisteix en una sessió a l'estudi per tu i en Pol.

La sessió inclou reportatge junts, 15 fotografies en digital i, 10 d'aquestes fotografies, impreses a 15x20 en una capsa.

Més endevant podreu triar dia i hora per la sessió.

La sessió

Serà una sessió fotogràfica a l'estudi.

No us heu de preocupar per res, us faré arribar una guia de vestuari però a l'estudi disposo de més de 100 peces de roba diferents per a tots per si us es més cómode.

Podeu agafar hora aquí.

RESERVAR

Heu de baixar fins la opció ''Tengo un vale regalo'' i seguir el pasos.

Contacte

Més endevant veureu un enllaç directe al meu whatsapp per contactar sempre que ho necessiteu.

Estic desitjant veure-us a l'estudi!

Una abraçada enorme,

Lola

CONTACTEU AMB MI AQUÍ

CONDICIONES

  • Podéis traer vuestro propio vestuario o usar el del estudio.
  • Podéis venir con las mascotas.
  • No se devolverá el importe abonado bajo ningún concepto, en caso de no poderse realizar la sesión, se entregará un vale por el importe abonado para gastar dentro del año 2023 en sesiones o productos.
  • En sesiones familiares recomendamos que el bebé se aguante sentado para tener más variedad de fotografías, pero se pueden realizar a partir ded 3-4º mes que se aguante la cabecita bien.